Регіна Тодоренко – українська телеведуча і співачка, яка прославилася завдяки програмі "Орел і Решка". Дівчина вийшла заміж за російського артиста Влада Топалова, народила йому сина, і тепер постійно живе в Москві, час від часу з'являючись вдома. Регіна активний користувач Instagram, де виставляє фото зі свого творчого й особистого життя.

В цей раз Тодоренко показала в мережі невинне фото з Топаловим, яке було зроблено на світському рауті. На вечірку Регіна прийшла в сіро-синій сукні-міді цікавого фасону і незвичайної текстури. Влад теж ошатний – на ньому сірі штани з ніжно-блакитною сорочкою, поверх якої він накинув синій піджак, а на шиї – краватка в тон піджака. При цьому думки фанатів розійшлися – одні у захваті від цієї солодкої парочки, а інші вважають, що Влад більш стильний, ніж Регіна.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.