Популярна зірка "95 Кварталу" та улюблениця українців Олена Кравець приголомшила гарячим танцем на шоу "Танці з зірками".

Під час шостого прямого ефіру шоу Олена Кравець та її партнер Макс Леонов продемонстрували на паркеті "Службовий роман" у вигляді спокусливого фрістайлу. У виконанні танцівників глядачі побачили вражаюче шоу на паркеті.

Додати перчинку в танець Кравець вирішила з допомогою стриптизу, який вона спокусливо станцювала на столі. Після виступу судді "Танців з зірками" заявили, що пара виклалася на всі 100%.

Олена Кравець, зірка Студії "Квартал 95"
Олена Кравець, зірка Студії "Квартал 95"

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Актриса студії "Квартал 95" і учасниця проекту "Танці з зірками" Олена Кравець, яка емоційно розповіла, як їй важко даються постановки в ефір, запалила паркет відвертим танцем.

"Нарешті стегна запрацювали в порівнянні з сальсою. Щодо стриптизу, ви знаєте, це дуже сміливо. MARUV пішла з проекту, але я не думав що її справу продовжиш ти", - зізнався Влад Яма.

В результаті судді шоу оцінили виступ Олени Кравець і Макса Леонова у 28 балів.

Нагадаємо, підтримати своїх фаворитів і провести їх в наступний ефір можна, відправивши смс, а також за допомогою мобільного додатку "1plus1 video", в якому один голос дорівнює 8 смс повідомленням.

Володимир Зеленський

За словами колеги президента, у нього є особливий талант - балансувати між бізнесом і творчістю і завжди тримати ці дві сфери життя на одних вагах.

Нагадаємо, раніше Олена Кравець похвалилася неймовірним образом, який дуже сподобався її фанатам

Як повідомляв портал "Знай.uа", спокусливе фото зірка Жіночого кварталу виклала на своїй сторінці

Також "Знай.uа" писав, що Олена Кравець показала нове фото в незвичайному образі