Молодий чоловік легендарної російської співачки Алли Пугачової Максим Галкін опублікував відео, на якому їхня донька від сурогатної матері Ліза займається малюванням. На кадрах видно, як Примадонна малює портрет доньки, а дівчинка їй допомагає.
На відео Ліза у короні активно дає настановления Пугачовій, а та покірно виправляє недоліки на малюнку. У якийсь момент за дружину заступився Галкін, зазначивши, що Примадонна непогано намалювала доньку.

Багатьох підписників розчулило безпосереднє відео, але знайшлися й ті, хто поспішив нагадати, що Пугачова не є біологічною матір'ю маленької Лізи.

"У дівчинки є справжня молода мама. Ліза поводить себе дуже скуто, як з чужою тіткою. Сіла на краєчок. Мамі б на ручки залізла. Алла теж поводить себе з чужою донькою сухо. Мами поводять себе по-іншому. Годі нас дурити", - написали у коментарях.

Нагадаємо, Лобода присвятила Ліндеманну фото лише в трусиках.

Як повідомляв портал Знай.uа, Галкін перетворився на Собчак, просить номерок Богомолова.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, Пугачову підмінили, шоумен Сергій Сосєдов відкрив усім очі.