Актриса студії "Квартал-95" і "Жіночий квартал" а ще багатодітна мама Олена Кравець час від часу балує публіку новими фото і відео в своєму Instagram. Зараз знаменитість ще й бере участь в "Танці з зірками", де вони з партнером Максимом Леоновим встигли стати улюбленцями публіки. Так, у шостому випуску проекту артистка станцювала фрістайл з елементами стриптизу, оголивши груди. Варто відзначити, що парочка перевтілилися у героїв фільму "Службовий роман".

"Приміряємо образ для сьогоднішнього ефіру @tanci1plus1, тема якого «Легендарне кіно». І ви навряд чи здогадаєтеся, яких персонажів і з якого фільму ми з @maksleonov_official сьогодні будемо танцювати...", - заінтригувала Кравець. Фолловери залишилися в захваті і почали засипати артистку компліментами, а також вгадувати, кого вона зіграє в ефірі. Як виявилося, за допомогою перуки знаменитість лише сильніше заплутала фанатів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зі сльозами на очах попросила українців про допомогу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець показала народну любов до Кварталу 95.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кравець з "Квартал 95" знялася в гарячій фотосесії.