Популярна українська телеведуча "Нового каналу" Леся Нікітюк показала, як може легко справлятися з молотком. І прямо в студії забила цвях.

Це сталося під час зйомок шоу "Хто проти блондинок?"

Леді Ле запропонувала своєму героєві, акторові гумористичного проекту Improv Live Show Володимиру Шумки – влаштувати дуель на молотках. Перед суперниками встановили стіл з ледве-ледве вбитими в нього цвяхами. Гравцям за певний час потрібно було забити їх до кінця якомога більше.

"востаннє я бачив молоток навіть не у себе вдома, а по телевізору, в кіно! – заявив Володимир Шумки. – Ще й видали мені якийсь дитячий молоточок. У нього ж маленький діапазон поразки, я буду їм півгодини тиц-тиц-тиц по цвяхах!".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

вирішила спробувати Свої сили і ведуча шоу Леся Нікітюк. Вона схопила два молотка і почала вміло забивати цвяхи.

"Чесно кажучи, я сама в шоці, що у мене так здорово вийшло забивати цвяхи, – розповіла після зйомок зірка Нового каналу. – Стукала молотками перший раз в житті. Але навіть отримала задоволення. Відмінний антистрес. Можете мене тепер експлуатувати на ремонтах. Але попереджаю: цвяхи від мене будуть коштувати дорого!"

Нагадаємо, Притулу змусили сповзти під стіл, Никитюк втратила свідомість.

Як повідомляв Знай. ua, Полякова засвітила пишні груди у вузенькому вбранні, мало не випала.

Також Знай. ua писав, що Никитюк роздяглася посеред поля, після такого неможливо спати.