Джастін Бібер офіційно одружився на Хейлі Болдуін ще у вересні минулого року, але торжество в честь цієї події зірки влаштували тільки зараз. Свято було організовано в п'ятизірковому готелі в Південній Кароліні, 30 вересня.

Молодята обмінялися клятвами на розкішному прибережному курорті Montage Palmetto Bluff в присутності 154 гостей. Про це повідомляє Daily Mail.

На свято були запрошені не тільки родичі зірок, але і їх друзі. Так, Кеті Перрі і Кендалл Дженнер заздалегідь прибули на Крит, де відбулася церемонія. Всього в готелі Montage Palmetto Bluffs зібралося близько 200 чоловік.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Церемонія розпочалася з виступів Кендалл Дженнер, Джейдена Сміта та інших зіркових гостей. Банкетний зал був прикрашений компанією Revelry Event Designers з Лос-Анджелеса, яка постачає декорації для таких престижних премій, як "Оскар" і "Греммі". Самі молодята поки не публікували весільні фото в Instagram, за них це зробили їхні гості.

Готель, де проходила церемонія, розташований у відокремленому місці на березі річки Травня. На території працюють три відкриті басейни, фітнес-центр і кілька ресторанів. За інформацією інсайдерів, закохані планують спочатку провести скромну церемонію в каплиці, а потім вирушити на вечерю і закінчити свято вечіркою біля басейну.

Джастін і Хейлі познайомилися десять років тому. Вони довго дружили, а потім вирішили побудувати відносини. Закохані неодноразово сварилися і розлучалися, але в підсумку їм вдавалося прийти до компромісу. В інтерв'ю Бібер неодноразово заявляв, що вважає Болдуін справжнім ідеалом жінки, адже обраниця приймає його з усіма недоліками.

Нагадаємо, український Бібер любить дівчат подоросліше: Нікіта Ломакін розповів про переваги.

Як повідомляв "Знай.uа", українська співачка СолоХа випустила новий кліп, в якому познущалася над зірками Instagram.

Також "Знай.uа" писав, що продюсер Open Kids розповів, як стати новою учасницею колективу.