Відома американська модель, ангел Victoria's Secret і просто красуня Кендалл Дженнер активний користувач Instagram, де радує численних шанувальників новими фото зі свого життя. Дівчина прославилася завдяки зйомкам у сімейному реаліті-шоу, і тепер пожинає плоди своєї популярності.

Так, в цей раз Кендалл показала в мережі інтригуюче фото з гарячим загадковим красенем, з яким, схоже зібралася на побачення. Модель зазняла себе з хлопцем у дзеркало на телефон. На ній довга сукня на бретельках цікавого кольору і фактури, а хлопець стоїть у неї за спиною у всьому чорному. При цьому в підписі до фото Кендалл Дженнер загадково написала: "Ми не зустрічаємося з ним, він просто моя доля".

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.