Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно співачка виклала дуже незвичайне відео, продемонструвавши зовсім нежіночне захоплення. Так, артистка повернулася до занять з боксу після досить тривалої перерви, здивувавши фанатів дуже точними і сильними ударами.

"Після довгої перерви, повернулася до занять з боксу. Мені складно уявити себе в групі, стретчінгу, але зате на рингу легко і я не знаю, кращої розрядки.
Тренер каже: «дивно, що у дівчинки, яка ніколи не билася в житті, такий сильний удар». О, тренер просто не знає, що дівчинка б'ється кожен день і переважно з собою. Своїми страхами і комплексами, своїми невдачами і багами в голові і це найважча боротьба.", - поділилася емоціями Сєдокова. Фолловери не пройшли повз, захоплюючись спортивною підготовкою Анни.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.