Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраві кадри з церемонії нагородження престижної російської премії ТЕФІ, отримавши статуетку в номінації "Краща ведуча ранкового ефіру". Так, артистка красувалася на червоній доріжці в чорній міні-сукні з масивними рукавами і глибоким декольте, трепетно подякувавши кожному, хто її підтримував, особливо синові Міші.

"Синку , спасибі тобі! Ця статуетка твоя!!!!! З твоїм народженням з'явилося шоу @regina_plus1 , яке створене для молодих мам, які хочуть бути супер-героями для своїх дітей!", - зворушливо підписала Тодоренко. Фолловери не пройшли повз і почали вітати Регіну в коментарях.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.