49-річний російський співак Дмитро Маліков заявив про те, що хоче завести ще одну дитину. Зараз у артиста ростуть син Марк і дочка Стефанія, також багато років тому він став вітчимом для доньки своєї дружини Олени Изаксон.

Цікаво, що Маліков уже дідусь і має онуків, однак він все одно не проти стати батьком в черговий раз.

Дмитро Маліков і його син Марк

"Це таке щастя... Звичайно, не хочу нічого загадувати, але був би не проти. Хоча, я вже дідусь! У нашої старшої 34-річної доньки Ольги вже двоє малюків. Вона вчилася в МДІМВ, а зараз працює фотографом, знімає для журналів. Та й всі мої кращі кадри нею зроблені", — помітив Маліков.

Маліков з дружиною

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Маліков каже, що бути батьком в 30 і 50 років - зовсім різні речі. Вони з дружиною Оленою ретельно дивляться, аби у сина було саме звичайне дитинство і жодної зірковості.

"Мультики намагаємося поменше йому показувати, хоча все одно дивиться. В основному йому подобаються про тварин. В принципі, Марк звичайний хлопчик. Любить дивитися відео з власним зображенням. Каже при цьому, посміхаючись: "Маня-маня!" — поділився артист.

Варто відзначити, що Маліков із дружиною живуть разом вже понад 25 років.

Нагадаємо, Галкін розстебнув штани і показав "фокус": "Пугачова дозволяє таке?"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також "Знай.uа" інформував, що Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.