Американська модель, ангел Victoria's Secret і просто красуня Кендалл Дженнер, як і її сестри прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує багатомільйонну аудиторію новими фото.

Так, в цей раз красуня поділилася в мережі результатами пікантної фотосесії, в якій приміряла кілька образів. Так, на одному з фото Кендалл з'явилася в червоному шкіряному платті з червоною помадою і розпущеним волоссям. На ще одному знімку модель приміряла перуку в стилі Мерилін Монро, тут вона теж з яскравим макіяжем і цікавим виразом обличчя. Також Дженнер знялася як ніби під водою – на ній строката блузка і білі трусики. А на одному з фото красуня оголила торс, прикриваючи груди руками.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.