Зірка "Квартал 95" і учасниця проекту "Танці з зірками" Олена Кравець вразила фанатів фотографією в Instagram. Кадр, на якому артистка перетворилася в короткостриженную блондинку був зроблений перед останнім ефіром "Танців з зірками".

"Приміряємо образ для сьогоднішнього ефіру, тема якого "Легендарне кіно". І ви навряд чи здогадаєтеся, яких персонажів і з якого фільму ми з @maksleonov_official сьогодні будемо танцювати…Ну-ка??)", — написала Кравець під фотографією.

Шанувальники не пройшли повз інтригуючого знімка і почали будувати здогади, який образ приміряла на собі Кравець. Деякі побачили в зірці Юлію Меньшову, деякі Мег Райан з фільму "Несплячі в Сіетлі", хтось подумав, що це образ Міли Йовович з фільму "5 елемент". Деякі написали, що вона виглядає в такому образі, як малолітка.

Однак, виявилося, що Кравець на сцену вийшла зовсім в іншому образі і це було тільки обманкою для фанатів. Вона була зі своїми волоссям, зібраним у пучок без перуки.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вони з партнером по танцях Максом Леоновим увійшли в образ героїв легендарного радянського фільму "Службовий роман".

Нагадаємо, Кравець з "Квартал 95" станцювала стриптиз на "Танці з зірками".

Як повідомляв Знай. ua, Кошовому з "Кварталу 95" приписали вагітність Кравець.

Також Знай. ua писав, що Кравець з "Квартал 95" захотілося пограти в рольові ігри.