Зі Сполучених Штатів Америки прийшли вельми сумні новини. Стало відомо, що пішла з життя відома акторка Дайанн Керролл. Жінці було 85 років. Варто зазначити, що акторка стала першою жінкою-афроамериканкою, яка знялася в легендарному сіткомі "Джулія".

Про цю трагічну новини повідомляють американські ЗМІ.

Ще з 15 років Дайанн Керролл працювала моделлю. Відомо також, що вона стала прообразом для першої чорношкірої ляльки Барбі. Причиною смерті стало онкологічне захворювання. Акторка чотири рази була заміжня.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Крім того, її пов'язували бурхливі стосунки із Сідні Пуатьє аж цілих дев'ять років. Вона була заручена з британським телеведучим Девідом Фростом. Стосунки з ним акторка описувала як "одну з найкращих пригод, яка коли-небудь траплялася з нею".

Акторську кар'єру Дайанн Керролл розпочала в 19 років. Серед відомих картин за її участі значаться: "Паризький блюз" 1961 року з Полом Ньюманом і "Поспіх на заході" 1967 року з Майклом Кейном і Джейн Фондою.

Нагадаємо, били і стригли волосся: слідом за маленькою одеситкою з реабілітаційного центру зникли троє дітей.

Як повідомляв Знай.uа Нік Вуйчич захоплювався нею: в Одесі пішла з життя легенда Олена Ватан, сила духу, яка вразила весь світ.

Знай.uа писав, "Закривався з дітьми в туалеті і...": дніпрянка благає про допомогу, чоловік-тиран перетворив життя сім'ї на пекло.