Російський артист Влад Топалов нещодавно одружився з українською телезіркою Регіною Тодоренко. У сім'ї з'явилася дитина – синочок Міша, якого зіркові батьки довго не показували публіці. Але в якийсь момент вони все ж вирішили відкрити сина світу.

Цього разу Влад Топалов показав зворушливий кадр з маленьким Мішею, якому виповнилося вже 10 місяців. На фото тато тримає на руках синочка і цілує його в пухкеньку щічку, вони вийшли на прогулянку в осінній парк. Малюк дивиться в камеру, і мило посміхається. Варто зазначити, що схожий знімок з'явився і в записі Регіни Тодоренко, мабуть, сімейство вийшло на прогулянку разом. Цей пост викликав безліч обговорень, у мережі захоплюються шанувальники малюком і кажуть, що він дуже схожий на маму.

Нагадаємо, Топалов незвично привітав Тодоренко з днем народження.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов почали принижувати один одного на очах у всіх.

Також портал "Знай.uа" писав, що Чоловік Тодоренко Топалов зворушив романтичним фото.