Український президент Володимир Зеленський навіть під час напруженої політичної посади і щільного робочого графіка не розриває контактів із командою студії "Квартал 95". Зеленський мріє за п'ять років повернутися до колективу, пише Хвиля.

Про це стало відомо завдяки заяві відомої української гумористки, учасниці "Квартал 95" Олени Кравець. Кравець розповіла, що Зеленський читає усі жарти, які сценаристи пишуть про нього та його дружину.

За словами актриси український президент Володимир Зеленський перевіряє весь текст сценарію гумористичної програми "Квартал 95" і читає все "подначкі" про главу України та його дружині. І додала, що всі думають, що говорять.

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

"По-перше, Вова все перевіряє. Він вичитує тексти. По-друге, ну ми вже думаємо, що говоримо. Це дуже цікаво. Мені здається, такого не було ніколи. Цікаво, коли тобі по роботі треба пародіювати свою ж подружку", - підкреслила Кравець.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Вона також зазначила, що нинішній президент не вийшов з груп "Кварталу 95" в соціальних мережах.

"Він там є, і він там іноді навіть пише", - додала акторка.

Нагадаємо, Ольга Сумська показала своїх пухнастиків: "Щастя, помножене на два".

Як повідомляв Знай.uа у Зеленського поповнення: ЦВК зареєструвала нового "Слугу народу".

Знай.uа писав, Трамп знайшов "крайнього" у телефонній розмові із Зеленським: "Я навіть не хотів дзвонити".