6 жовтня, неділя, в ефір вийшов 7 випуск телешоу "Танці з зірками". У цьому випуску учасники обмінювалися парами.

Самим незабутнім виступом, на думку глядачів, був танець телеведучої Людмили Барбір і Жені Кота. Барбір засвітилася ще в першому випуску шоу, і глядачі просили, щоб її повернули на проект. У 7 випуск мрію глядачів здійснили.

Барбір і Кот танцювали ча-ча-ча на тлі кухонних декорацій, які нагадували антураж для попуялрного шоу "Мастер Шеф". Танець вони виконували і на паркеті, і навіть на столі.

Барбір виступала у відвертому мереживному боді, колготах і чоловічій сорочці. Кот вдів фартуха на голий торс. Разом вони продемонстрували запальний сексуальний танець, який викликав фурор у глядачів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Виступ Барбір і Кота судді оцінили у 28 балів, це досить багато. Судді зробили зауваження до того, що танцюристам бракувало чіткості в рухах ніг, але загального враження це не затьмарило.

Потім суддя Катерина Кухар подарував Барбір книжку, за допомогою якої їй вдасться залишатися такою ж сексуальною.

Нагадаємо, раніше глядачів "Танці з зірками" чекає самий зворушливий випуск: "загибель" учасника, трагедія на ЧАЕС і Марина Поплавська.

Також Знай.uа писав, що Танці з зірками: хто зі знаменитостей "вилетів" у третьому ефірі, відео.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Кравець з Кварталу 95 поскаржилася на контроль з боку Зеленського: "Вова все перевіряє".