Відома гумористка Олена Кравець та українська співачка Оля Полякова влаштували серйозний скандал прямо на сцені "Жіночого Кварталу". Сталося це на очах у сотні глядачів.

Як відзначається, сталася сварка на зйомках нового шоу, яке проходили в Одесі цього літа, але ще не вийшло на широкі екрани. Так, в мініатюрі між Поляковою і Кравець остання висловить образу за те, що співачка не запропонувала їй вступити у політичну партію, яка та напередодні анонсувала.

"Хоча для мене це вже звична справа - коли створюють політичну партію, а мене в неї не кличуть", - зазначила на сцені Кравець.

Нагадаємо, що українська співачка, телеведуча і актриса Ольга Полякова заявила про намір створити першу в Україні жіночу партію. Про свої плани вона розповіла, виступаючи на Форумі жіночого партнерства, який пройшов ще травні в Києві.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Нещодавно відбулася прем'єра нового сезону відомого українського шоу студії "Квартал 95". Коміки вперше показали на сцені пародію на президента Володимира Зеленського і першу леді країни Олену.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Кравець з "Квартал 95" станцювала стриптиз на "Танці з зірками".

Також портал Знай.uа писав, що зірки відомої студії "Квартал 95" пообіцяли повернути літо українцям. А зробити це вони збираються новим концертом, який незабаром відбудеться в Одесі.