Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість брала участь у шоу "Танці з зірками" в ролі запрошеної ведучої зіркового балкона. Так, артистка разом з подругою Тіною Кароль помінялися ролями, примірявши образи одна одної, що вийшло дуже кумедно.

"У сьомому ефірі не тільки зірки змінили партнерів, а й @tina_karol і @polyakovamusic обмінялися образами. Як тобі таке перевтілення? 🔥", - йдеться на офіційній сторінці "Танців". Фолловери не пройшли повз:"Ого, такого ми ще не бачили. Дві Полякових на "Танцях з зірками", "Нарешті Кароль без червоної помади і волосся на бік", "Я не взнала Полякову у такому вигляді😂", "Тіні не завадило б додати трохи перцю - ну занадто солодка...", "😂😂😂круті!", "Дві кривляки.", "😂смішно, весело) 👍".

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.