Як відомо, знаменита екзотична красуня та екс-учасниця шоу "Танці з зірками" Аделіна Делі активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram та частенько радує прихильники неймовірними та іноді відвертими фотографіями. Так, цього разу, танцівниця засвітила свою струнку фігуру, сфотографувавшись напівоголеною.

Нагадаємо, що раніше Делі, яка виступала в репером Серьогою на танцювальному шоу "Танці з зірками". Однак тоді вони, не зачарувавши глядачів так судів, вилетіли із шоу.

На опублікованому знімку видно, як Аделіна Делі позує на камеру в червовій спідній білизні. Слід зазначити, що актриса вміє правильно підбирати позу для фотографування. Адже кількома простими рухами, вона підкреслила свою витончену та струнку фігуру.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Підписала знімок актриса досить скромно: поставивши значок у вигляді поцілунку. Зауважимо, що прихильникам така фотографія припала до смаку. Підтвердження цьому – безліч різноманітних коментарів, звісно, як хороших, так і не дуже.

Нагадаємо, раніше Людмила Барбір і Женя Кіт станцювали запальний танець на шоу "Танці з зірками"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова поділилася яскравим кадром, позуючи на "Танці з зірками" в незвичному образі

Також "Знай.ua" писав, що Кароль влаштувала відверту фотосесію перед "Танці з зірками"