Як відомо, знаменита екзотична красуня та екс-учасниця шоу "Танці з зірками" Аделіна Делі активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram та частенько радує прихильники неймовірними та іноді відвертими фотографіями. Так, цього разу, танцівниця засвітила свою струнку фігуру, сфотографувавшись напівоголеною.

Нагадаємо, що раніше Делі, яка виступала в репером Серьогою на танцювальному шоу "Танці з зірками". Однак тоді вони, не зачарувавши глядачів так судів, вилетіли із шоу.

На опублікованому знімку видно, як Аделіна Делі позує на камеру в червовій спідній білизні. Слід зазначити, що актриса вміє правильно підбирати позу для фотографування. Адже кількома простими рухами, вона підкреслила свою витончену та струнку фігуру.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Підписала знімок актриса досить скромно: поставивши значок у вигляді поцілунку. Зауважимо, що прихильникам така фотографія припала до смаку. Підтвердження цьому – безліч різноманітних коментарів, звісно, як хороших, так і не дуже.

Нагадаємо, раніше Людмила Барбір і Женя Кіт станцювали запальний танець на шоу "Танці з зірками"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова поділилася яскравим кадром, позуючи на "Танці з зірками" в незвичному образі

Також "Знай.ua" писав, що Кароль влаштувала відверту фотосесію перед "Танці з зірками"