Старша донька актриси з "Кварталу 95" Олени Кравець Марія продовжує вражати шанувальників дивовижною схожістю зі своєю зірковою мамою і стильними образами. Дівчину не можна назвати активним користувачем соціальних мереж, однак іноді вона все ж радує новими фотографіями.

Цього разу дівчина опублікувала на своїй сторінці в Instagram знімок, на якому позує на тлі розмальованої стіни і залізної будки з оголошеннями.

"а я люблю осінь". написала під знімком Маша

На фото донька Олени Кравець сидить за дерев'яним столиком і позує в джинсах, червоній картатій куртці. Образ Маша доповнила білими кросівками на великий підошві, які зараз на піку популярності.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники дівчини були у захваті від нової фотографії та образу. В коментарях вони не скупилися на компліменти і залишали слова захоплення:

"Крута ти, Машка!", "Така крутишка", "Капец ти бомба", "Шикарно, 🔥,нагадуєш Першу Леді🇺🇦!))", "ПРЯМ УХХХ", - пишуть в коментарях передплатники.

Нагадаємо, Олена Кравець з "Квартал 95" втягнула доньку в доросле історію: "Хочеш бути красивою, але народився чоловіком?".

Як повідомляв Знай.uа, Олена Кравець з "Квартал 95" продовжила справу Зеленського.

Також Знай.uа писав, що Кравець з "Жіночим кварталом" звернулася до українців.