Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже незвичайне відео з Верони, Італія, позуючи в коротенькому чорному пальто і колготах. Так, артистка відвідала показ популярного бренду нижньої білизни Calzedonia, обличчям якого є не перший рік, а також розповіла, що встигла зробити за поїздку.

"Отже, підводжу підсумки подорожі у Верону: ✅ інтерв'ю з @chiaraferragni ✅ знайомство з @tinakunakey ( incredibly beautiful) ✅ фото і відеозйомка для головного офісу @calzedonia ✅ інтерв'ю для @spletnik_ru і @peopletalkru ❤️ ✅ Зйомка влога для мого #youtube
Шоу - просто бомба 💥
дякую Всім ) ", - поділилася радістю Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Красуня ❤️❤️❤️", "Завжди така справжня, яскрава, 😍💓", "Регіна, Ви така яскрава життєрадісна!👍 Заряджаєшся від Вас😊", "Улибака", "Регіночка, як завжди на висоті🔥😍❤️жива, легка, стильна, чарівна 💐".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.