В популярному шоу "Розсміши коміка" виступив двійник президента України Володимира Зеленського, повторивши фішку, яку той зробив під час своєї інавгурації.

Так, нещодавно в ефір вийшов перший випуск нового сезону "Розсміши коміка". Учасником шоу став відомий актор Юрій Великий. Перед виходом на сцену він чмокнув у голову жінку, яка його супроводжувала.

Гуморист показав номер, спародіювавши главу української держави, екс-лідера "Кварталу 95" Володимира Зеленського. Першою дією номери стало те, що Юрій Великий вигнав Юрія Ткача з крісла коміка, а потім почав цілувати Євгена Кошового в лисину, при цьому додаючи, що на місці його поцілунків лисина поростає волоссям. Просто чарівник!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Варто нагадати, що саме це зробив Володимир Зеленський в ході власної інавгурації. Крім того, не забув гуморист згадати і Олега Ляшка, пародія на якого припала до душі глядачам. А ось виграти приз у розмірі 50 тисяч гривень йому вдалося завдяки пародії на Андрія Парубія.

Нагадаємо, раніше повыдомлялось, що двійник Зеленського із "Кварталу 95" відзначає день народження: що побажали українці "клону президента".

Як повідомляв портал "Знай.uа" Хто замінить Зеленського: Кошовий із Квартал 95 назвав прізвище.

Також Знай.uа" писав, що Квартал 95 знайшов несподівану заміну Зеленському: піде назавжди.