У новому випуску "Світське життя" Каті Осадчої українська співачка Гайтана поділилася в інтерв'ю тим, що живе за містом поруч з Володимиром Зеленським, президентом України. Їх будинки розташовані по сусідству.

Як розповідає Гайтана, охорони тепер навколо так багато, що спати стало спокійніше. Вона переживала, що в районі буде утворюватися багато пробок, але цього не сталося.

Осадча запитала, чи перетинається Гайтана з президентом, на що та відповіла: "Мені здається, що іноді він стежить за мною" під час того, як співачка катається на велосипеді. Одного разу вона помітила, що за нею повільно їхав Mercedes-Benz з тонованим склом, тому хто за кермом було не розгледіти.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

За словами Гайтани, в районі встановили пам'ятник і відновили дороги. Кортеж президента, як каже співачка, не дуже великий, машини паркують в різних місцях, тому Зеленського не так легко зустріти.

Співачка додала, що її чоловік "все знає", тому що ходить на риболовлю. Як-то раз вона разом з чоловіком летіла в Дніпро, і чоловік заявив: "Президент також полетів у Дніпро у цей день. Може, ти попросиш його, щоб він взяв нас на свій літак?"

Нагадаємо, раніше Порошенко vs Зеленський: стало відомо, кому не довіряють українці.

Також Знай.uа писав, що Зеленський озвучив головну мету на посаді президента України: "Хотів бути всесвітньо відомим, але...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський тягне "на своєму горбу" рейтинг партії "Слуга народу": "Через рік розпущу, якщо...".