Зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян виступила з промовою на технологічному конгресі у Вірменії Єревані. Там вона виявилася для хрещення свого сина.

На заході журналісти поцікавилися у 38-річної знаменитості про її ставлення до Меган Маркл і принцу Гаррі, які останнім часом ставали героями новин і в тому числі скандалів.

Кім Кардашьян

"Ніхто не може бути ідеальним. Ні я, ні вони. Я не знаю таких ідеальних людей. Я їх люблю і ціную той факт, що вони залучають таку увагу до важливих змін, які повинні відбутися. Вони дійсно захоплені цими речами. Вони змінюють світ", - емоційно заявила Кардашьян.

Такий коментар зірки отримав великий резонанс як в Америці, так і в Англії. Шанувальники відзначають, що Кім права, проте лише частково.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Багато переконані, що члени королівської родини не повинні потрапляти в таку рекордну кількість скандалів.

Меган Маркл

Нагадаємо, Кім Кардашьян емоційно висловилася про скандали навколо Меган Маркл.

Як повідомляв Знай. ua, пустотлива Кардашьян зводить з розуму пружним декольте, позаздрять і 20-річні.

Також Знай. ua писав, що напівгола Кім Кардашьян умостила соковиті принади на величезний диван, вам сподобається це фото.