Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кадри зі свого нового розкішного особняка, зробивши не тільки ексурсію по будинку, але і показавши, як починається її ранок. Так, артистка першим ділом засвітила нескінченні ноги в шикарній округлій ванній, демонструючи ще й вид з панорамного вікна.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Полякова також показала, як вибирається з дерев'яного особняка в місто - виявляється, Оля добирається до місця призначення на моторному човні. Варто зазначити, що артистка стала спікером на форумі SUPERWOMAN, примірявши коротенький комбінезон і розпустивши волосся.