Олександр Стефанович, режисер і другий чоловік співачки Алли Пугачової, поділився тим, що в 80-х роках на Примадонну відкрив полювання серійний маніяк на прізвище Нагієв. Як повідомляє Стефанович, маніяк довго її висліджував, але історія закінчилася добре - шкоди він артистці заподіяти не зміг.

За словами Стефановича, одного разу в поштову скриньку кинули лист на ім'я Алли Борисівни. Стефанович розповів текст листа: "Ти не мусиш жити на цьому світі. Для того, щоб я з тобою остаточно поговорив, вирішив всі питання, ти повинна прийти о 12 годин на Головпоштамт".

Стефанович розповів, що після цього він разом з Пугачовою звернувся в поліцію. На зустріч з маніяком вирушив сам Стефанович разом з поліцією. Спецназу вдалося затримати зловмисника.

Стефанович розповідає, що група захоплення вчасно встигла скрутити злочинця, потім його відвезли. "А потім мені повідомили, що при ньому був топірець", - уточнює Стефанович.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Потім, додав Стефанович, злочинця відпустили, і він влаштував різанину в поїзді Москва-Харків. Примадонні дивом вдалося уникнути кривавої розправи.

"Він був заточений на Пугачову. Збирав її листівки, і в силу того, що у нього не стався контакт з Аллою, він висловив агресію на цих жінок, вбив цих людей", - пояснив режисер.

Стефанович повідомив, що в 1981 році злочинця розстріляли.

Нагадаємо, раніше сховище Пугачової і Галкіна вразило фанів наповал, портал в Китай: "Пенсіонерам знижки будуть?".

Також Знай.uа писав, що 70-річна Пугачова показала обличчя зблизька, макіяж не приховав головного: "Так схожа на...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Пугачову підмінять на двійника: не відрізнити ні на вигляд, ні по голосу, фото.