Українські популярні співачки Тіна Кароль та Асія Ахат продемонстрували в телепрограмі "Світське життя" свої розкішні будинки.

Тіна Кароль проживає під Києвом у величезному маєтку з городом, який займає площу в 20 соток. На вході будинку гостей артистки зустрічають хатні робітники, за походженням філіппінці.

Маєток Тіни Кароль

У дворі Тіни Кароль розташувався город, літній душ і колонка. А в домі є чимале приміщення, відведене під особистий тренажерний зал.

Тренажерний зал

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Тіна Кароль розповідає, що вона сама облаштовувала своє гніздечко і розбиралася навіть у тому, як повинен працювати водопровід.

Спальня співачки займає поверх: "Це кімната без перетинань і стін. Тут є рояль і моє ліжко".

Спальна кімната

Кімната Тіни Кароль

Будинок Асії Ахат знаходиться в серці Києва в Печерському районі. В її маєтку три поверхи.

Маєток Асії Ахат

Біля будинку розкинувся малиновий сад, співачка поділилася тим, що малина дуже подобається її чоловіку - він її частенько їсть. Біля будинку знаходиться басейн, біля нього пара організовує вечірки.

Зона відпочинку

Зона відпочинку

"Ось така маленька діляночка в центрі міста – 10 соток разом з будинком. Це дуже мало землі, тому ми вирішили, щоб було місце, де можна походити гостям, і робити якісь невеликі паті", - пояснила Асія Ахат.

Нагадаємо, раніше Кароль показала гарячий образ з "Танці з зірками", не встояла навіть MARUV.

Також Знай.uа писав, що спокуслива Кароль облягла свої форми на радість фанатам: "Вас саму збуджує ваш вигляд?".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що спокусливе декольте Тіни Кароль позбавило фанатів сну: "Дівчина Бонда".