Багато наївних дівчат приходять на проект "Холостяк", щоб знайти своє кохання, але, як виявляється, і там не все чисто. У мережі з’явилася інформація про те, що весь проект взяли в оборот найпопулярніша дівчина шоу Даша Клюкіна і її краща подруга та менеджер Дуся Бубель.

Як відомо, Даша Клюкіна на сьогодні є дружиною керівника ТНТ. У серпні 2019 року нею була зареєстрована компанія "Бубель МГТ", яка позиціонує себе як "агентство талантів".

Даша Клюкіна

Повідомляється, що талантів під патронажем генерального директора і співвласника компанії Дусі Бубель не бракує, та в основному це дівчата з проекту "Холостяк".

Серед підопічних Бубель - Даша, Віка Короткова, блогер Чума Вечірка, яка теж стане "холостячкою", і віднедавна Мілана Тюльпанова - колишня дружина Кержакова, також майбутня зірка ТНТ.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дуся Бубель

Співвласником компанії називають "Міжнародне РТВ", до якого входять телеканали ТНТ, ТНТ4 і "П'ятниця", за забезпечення мовлення яких відповідає чоловік Клюкіної Володимир Чопов.

Частину підопічних Бубель можна буде побачити в нових сезонах не лише "Холостяка", а й в "Плані Б" з Бузовою. Соцмережі майбутніх блогерок ведуть креативні директори, SMM-відділ, менеджери, фахівці з фінансів і навіть юристи.

Володимир Чопов та Даша Клюкіна

Дівчат приймають у своє коло лише за наявності 250 тисяч підписників. Правда згідно хитромудрої схеми акаунт вкінці забирають. Таким чином, з ідеями від креативних дівчат і можливостями бізнесмена будується ціла імперія з випуску нових інфлюенсерів.

Повідомлення в мережі

Нагадаємо, раніше Даша Клюкіна вийшла заміж за олігарха

Як повідомляв портал "Знай.ua", ексхолостяк Микита Добринін розповів про свою обраницю

Також "Знай.ua" писав, що Цибульська підігріла чутки про роман з "Холостяком" Добриніним