Історія навколо актриси і зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк почалася в середині вересня, коли стало відомо, що актрисі поставили діагноз рак мозку.

У жовтні 2018 року вона народила доньку і тоді за рік до вагітності проходила повне обстеження, включаючи МРТ. Лікарі нічого не виявили, але знайомий Заворотнюк розповів, що пухлина була занадто мала тому її не розгледіли. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

За словами знайомих актриси, лікарі пропонували їй пройти лікування з допомогою експериментальної ін'єкції американської вакцини, яку кололи покійній співачці Жанні Фріске.

Заворотнюк

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Але цих медикаментів в Росії немає і їй би довелося їхати на лікування у США. Тож Заворотнюк і її близькі вирішили відмовитися від такої ідеї. Актрису обстежили німецькі та польські лікарі. Але лікування вона все ж проходить на території Росії у лікарів, яких знайшов її чоловік Петро Чернишов.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Як відомо, Жанні Фріске кололи вакцину, яка впливає безпосередньо на імунітет. Одна ампула препарату коштує понад 12 тисяч євро.

Ще колись покійний Йосип Кобзон казав, що вакцина, якою лікували Фріске, - допінг. Вона продовжує на певний час життя і зупиняє розвиток ракових клітин. Однак цей процес тимчасовий.

Нагадаємо, що "Заворотнюк померла": через чутки фанати відправилися на пошуки могили "Моєї прекрасної няні", і ось що зрозуміли.

Як повідомляв портал Знай.ua, здоров'я "Моєї прекрасної няні" Анастасії Заворотнюк, якій діагностували рак головного мозку, прокоментувала лікар.

Також портал Знай.ua писав, що організатор поїздки актриси Анастасії Заворотнюк у Вірменію, Ізабелла Пирози, розповіла, як провела час із зіркою навесні.