Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим кадром на тлі їх з Володимиром Дантесом нового будинку, примірявши стильнк вбрання. Так, артистка позувала в джинсах-кльош з дірками на колінах, масивних кросівках і коротенькому бомбері, доповнивши образ стаканчиком улюбленого латте.

"Яка Погода!!!!!!!!!!!!!!!!!💚💚💚", - поділилася радістю Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Яка Надя!!!!!!!!!!!!!!!!!!💛💛💛", "Яка ж тиии❤️😍", "Погода прекрасна, як і ти💜😌", "Ти дуже гарна.💖💖🔥", "Який будинок!!!👍", "Посміхайся завжди)♥", "Краща! 😍", "Красуня😻😻😻", "Який будинок !!!!😍😍😍😍", "Надя & Латте😍😍😍😍😍 найулюбленіша пара😍😍😍😍😍😍😍".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.