Як відомо, точних даних про реальний стан здоров'я відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк поки немає. Рідні та близькі дають інформацію певними дозами, тому навколо "прекрасної няні" ходить безліч чуток і відвертих спекуляцій.

Саме тому журналісти пішли до знаменитого московського чаклуна Артема Бєсова з проханням зробити розклад на картах Таро і розповісти, що відбувається з зіркою.

"Бачу, що вона в світі живих. Не паралізована, знаходиться у свідомості і навіть іноді намагається посміхнутися", – запевнив Бєсов.

Однак робити прогнози чаклун навідріз відмовився, порадивши всім заспокоїтися і припинити галас.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Припиніть програмувати негатив, говорити і писати про її смерть. Про день і годину не знає ніхто", – зазначив Артем.

Втім, він визнав, що магія у випадку Заворотнюк безсила: ніякі обряди не позбавлять її від раку. Як і будь-яку іншу людину, у якого остання стадія онкологічного захворювання. За словами Бєсова, судячи за картами Таро, можна відстрочити страшний кінець, але не уникнути його.

Нагадаємо, "Заворотнюк померла": через чутки фанати вирушили на пошуки могили "Моєї прекрасної няні".

Як повідомляв Знай.иа Кароль проти Джамали, Каменських проти Полякової: вирішіть, хто краще виглядає в однакових вбраннях.

Знай.иа писав, квартира Воланда з "Майстра і Маргарити" знову ожила, сусіди божеволіють: "Чуємо стогін і плач...".