Багато всесвітньовідомих зірок не полюбляють публічність, особливо у приватному житті. Часто про їхні стосунки і навіть одруження стає відомо вже після урочистої події. З’ясувалося, хто із зірок зіграв весілля і не зізнався своїм шанувальникам.

Зіркові пари, які розсекретили свої таємні весілля:

Хіларі Бертон і Джеффрі Дін Морган

Хіларі Бертон і Джеффрі Дін Морган

Нещодавно пара зізналася, що вони вже встигли зіграти весілля після десяти років стосунків. Чутки про їхнє одруження почали ходити ще у 2014 році, але на той час вони не відповідало дійсності. У пари є син Гас і дочка Джордж.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зірка "Ходячих мерців" Джеффрі Дін Морган несподівано виклав на свою сторінку весільне фото зі словами любові до своєї дружини.

Черрі Сіборн і Ед Ширан

Черрі Сіборн і Ед Ширан

Ед Ширан декілька місяців зустрічався зі своєю давньою любов'ю Черрі Сіборн. Про весілля своїм фанатам виконавець повідомив не одразу, а через деякий час після одруження. До цього він назвав її дружиною в пісні Remember the Name, а в інтерв'ю пояснив, що написав пісню ще до того, як вони одружилися.

Хайді Клум і Том Каулітц

Хайді Клум і Том Каулітц

Чутки про те, що зіркова пара вступила в шлюб підтвердилися лише у липні 2019 року, хоча Хайді Клум і Том Каулітц зустрічалися з лютого минулого року і побралися в грудні.

Софі Тернер і Джо Джонас

Софі Тернер і Джо Джонас

Було відомо, що Зірка "Гри престолів" і учасник Jonas Brothers планують зіграти весілля влітку у Франції. Та виявилося, що одружилася пара раніше - першого травня в Лас-Вегасі після церемонії Billboard Music Awards. Весільну церемонію Софі Тернер і Джо Джонас забронювали лише за тиждень наперед.

Майлі Сайрус і Ліам Хемсворт

Майлі Сайрус і Ліам Хемсворт

Співачка та актор зустрічалися і розлучалися протягом десяти років, а їхнє таємне весілля відбулося 23 грудня 2018 року.

Кейт Уінслет і Нед Рокнролл

Кейт Уінслет і Нед Рокнролл

Акторка із "Титаніка "вийшла за Неда Рокнролла на приватній церемонії в присутності їхніх двох дітей, членів сім'ї та друзів. І хоча пара заручилася влітку, офіційних підтверджень від них не надходило.

Міранда Керр та Орландо Блум

Міранда Керр та Орландо Блум

Дуже стрімко відбувалися зміни у житті пари Міранди Керр та Орландо Блума: через місяць після заручин вони таємно одружилися в липні 2010 року. Ще через місяць модель повідомила, що вона вагітна. У 2013 році пара розлучилася.

Пенелопа Крус і Хав'єр Бардем

Пенелопа Крус і Хав'єр Бардем

На таємній весільній церемонії пари були присутні тільки найближчі люди. Фату для нареченої пошив дизайнер Джон Гальяно.

Меган Фокс і Брайан Остін Грін

Меган Фокс і Брайан Остін Грін

Зіркова пара зустрічалася протягом багатьох років, і врешті одружилися 24 червня 2010 року. Щоправда, весілля пройшло таємно - свідком став син Гріна Кассіус.

Нагадаємо, раніше італійська акторка Моніка Белуччі поділилася секретами догляду за собою

Як повідомляв портал "Знай.ua", Селін Діон влаштувала фантастичне шоу

Також "Знай.ua" писав, що вийшов трейлер трилеру "Холодна кров" з Жаном Рено