Новий випуск містичного реаліті "Битва екстрасенсів" вийде на СТБ 16 жовтня, у проекті покажуть випробування чотирьох чоловік, яких об'єднує подібна історія і один гріх.

Одним із героїв нового випуску стане переможець 19 сезону проекту - Ніколас Петросян. У новому випуску стане відомо, що трімфатора привело знову на шоу.

Ніколас Петросян

"Згадувати це все мені непросто, але я вирішив розповісти свою історію людям. Адже це може трапитися з кожним", - ділиться Ніколас Петросян.

У проекті покажуть, що спільного між чоловіками в студії. Більш того, під час конкурсу переможець 19 сезону зустріне свою любов!

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Битва екстрасенсів

Окрім того учасників шоу чекає традиційне розслідування. Екстрасенсам доведеться розібратися в історії маленького хлопчика Мирона який від самого народження притягує рідкісні і страшні діагнози.

Битва екстрасенсів

Родичі хлопчика пов’язують його стан із містикою, оскільки у день, коли малюка забрали з пологового будинку додому, його старша сестричка Даринка прикрасила дитячу кімнату квітами із кладовища. Рідні їх негайно викинули, але з того дня Мирона почали переслідувати хвороби і смертельні небезпеки.

Битва екстрасенсів

Та найстрашніше, що в родині хлопчика за дивних обставин вже загинуло декілька чоловіків. Один з екстрасенсів зробить гучну заяву про те, що причина всіх нещасть криється в неупокоєній душі. Про кого йде мова і які страшні подробиці спливуть в ході розслідування глядачі СТБ зможуть побачити 16 жовтня.

Нагадаємо, раніше квартира Воланда з "Майстра і Маргарити" знову ожила

Як повідомляв портал "Знай.ua", екстрасенси зіткнулися з неочікуваною небезпекою під час розслідування містичних смертей у маленькому селі

Також "Знай.ua" писав, що оприлюднили пророцтва про Україну