За версією премії Pornhub Awards 2019 найпопулярнішою порноактрисою визнали 23-річну американку Лану Роудс. Дівчина часто ділиться відвертими фото у своєму Instagram.

Дебют Лани Роудс в порноіндустрії відбувся в квітні 2016 року, на той час їй виповнилося 19 років. Тоді Лана Роудс знялася для сайту FTV Girls.

Лана Роудс отримала премію

У серпні 2016 року акторку кіно для дорослих відзначили номінацією в американському журналі Penthouse у рейтингу місяця. Тоді ж Роудс знялася у фотосесії для сайтів Penthouse та Playboy Plus.

Лана Роудс

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У жовтні 2017 фото Ланм Роудс розмістили на обкладинці журналу Hustler. А в січні 2018 року журнал Fortune помістив порноакторку в список "Брудна дюжина: Найпопулярніші порнозірки". Восени 2019 року Лана знову знялася для обкладинки і розвороту Hustler.

Лана Роудс

Загалом Роудс знялася в 200 порнофільмах - станом на жовтень 2018 року.

Лана Роудс

Лана Роудс

Лана Роудс

Нагадаємо, раніше акторка Белла Торн відзначилася у фільмі для дорослих

Як повідомляв портал "Знай.ua", зіркові пари розсекретили свої весілля

Також "Знай.ua" писав, що українці готуються до Хелловіну