Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно 70-річна дружина артиста виставила чорно-біле селфі, позуючи з досить важким вечірнім макіяжем. Так, артистка повідомила шанувальникам радісну новину, адже у багатьох кінотеатрах Росії покажуть її ювілейний концерт.

"З 31 жовтня стартує акція
«АЛЛА ПУГАЧОВА.ТОЙ САМИЙ КОНЦЕРТ.» в кінотеатрах РОСІЇ.Починаємо з Далекого Сходу і закінчуємо в Москві.Вам,які хотіли, але не змогли потрапити на концерт ПРИСВЯЧУЮ.Якщо хоч що-небудь залишиться у ваших серцях,то більшої нагороди я й не бажаю.❤️", - повідомила Пугачова. Фолловери не пройшли повз: "Навіщо викладати фото в такому ракурсі довіртеся професійним фотографам ,а то жах якийсь самі на себе не схожі", "Таке фото погане...", "Вже і на Аллу не схожа😀😀😀", ",страшна жах", "Страх божий! Краще фотки не знайшли!".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще