Відома співачка Кончіта Вурст, яка у 2014 році перемогла на Євробаченні, часто радує публіку яскравими фотосесіями та новинами зі свого життя на сторінці в Instagram. Ні для кого не секрет, що під сценічним образом Кончіти ховається скромний Том Нойвірт. Але це не заважає йому привертати увагу публіки епатажними витівками, що він успішно робить у соцмережі.

В цей раз Том показав публіці результати пікантної фотозйомки, яка проходила в місці, яке нагадує пустелю з пагорбами. Перед камерою Кончіта Вурст з'явилася повністю голою, а на голові у неї величезна прозора хустина, яка майорить на вітрі. Шанувальники вельми неоднозначно реагують на такі провокаційні фотосесії Кончіти, одні захоплюються її сміливістю, а інші хейтять.

Нагадаємо, Кончіта Вурст спокушає шанувальників прозорим вбранням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кончіта Вурст затьмарила Баскова і Хілтон разом узятих.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кончіта Вурст раптово облисіла.