Відома американська співачка Леді Гага розійшлася зі своїм бойфрендом звукорежисером Деном Хортоном, стосунки з яким тривали 3 місяці.

Про це повідомляє видання US Weekly з посиланням на власне джерело.

Сама співачка побічно підтвердила це. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала селфі з дівич-вечора своєї подруги й написала: "Наречена і самотня жінка".

Зазначимо, що співачці приписують роман з актором Бредлі Купером, з яким Леді Гага зіграла у фільмі "Народження зірки". Сам актор розійшовся з російською моделлю Іриною Шейк, а російськомовні користувачі мережі запустили флешмоб в Instagram співачки та актриси Леді Гаги, наповнивши його коментарями російською мовою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Бредлі Купер і Леді Гага
Бредлі Купер і Леді Гага

Сама Леді Гага зізналася, що Бредлі Купер розбив їй серце. Зірка заявляла до цього, що між нею та Купером лише дружні стосунки, але у ЗМІ були чутки, що Гага закохана у партнера по знімальному майданчику.

Нагадаємо, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні змусила Орбакайте кусати лікті: яскраві кадри.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що соліст "Антитіла" Тарас Тополя видав "секрет вічного вогню" у стосунках: дружині подобається.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що розпалена Віра Брежнєва повеселилася з загадковим красенем у новій фотосесії: "Надихаюся".