Цими днями стався курйозний випадок із скандальною та епатажною співачкою Стефані Джерманоттою, яка більш відома під псевдонімом Леді Гага. Так, знаменитість впала зі сцени прямо на підлогу.

Як відзначається, в останній день своєї концертної серії в Лас-Вегасі поп-зірка вирішила побешкетувати. Вона запросила на сцену фаната на ім'я Джек, який стояв у фанатській зоні. Відтак, знаменитість почала танцювати з чоловіком, а потім і взагалі встрибнула на нього, імітуючи сексуальні рухи. Однак, фанат не втримався на ногах, і вони обоє впали зі сцени.

Зауважимо, що на таке Леді Гага відреагувала спокійно та навіть пожартувала.

"Приголомшливо, ми так подобаємося одне одному, що навіть удвох впали з цієї чортової сцени. Ми як Джек і Роуз з "Титаніка". Треба потім буде попити чаю разом ", - сказала зірка.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Щодо фаната, то він рознервувався і навіть заплакав, тож співачці довелося його заспокоювати.

"Не переживай все добре. Ти не винен. Можеш мені пообіцяти щось? Можеш прямо зараз пробачити себе за те, що тут сталося? "- сказала йому співачка і знову підняла Джека на сцену.

Інші ж фанати і взагалі подумали, що зі співачкою сталося найгірше.

"Ми цілком серйозно подумали, що вона вбилася, - написав один з глядачів, присутніх на концерті. - Але потім вона як ні в чому не бувало заспівала наступну пісню ".

Нагадаємо, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні змусила Орбакайте кусати лікті: яскраві кадри.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що соліст "Антитіла" Тарас Тополя видав "секрет вічного вогню" у стосунках: дружині подобається.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що розпалена Віра Брежнєва повеселилася з загадковим красенем у новій фотосесії: "Надихаюся".