Одна з сестер сімейства Кардашьян-Дженнер Кортні прославилася на весь світ зйомками в реаліті-шоу. Жінка не тільки успішна модель і світська левиця, але ще бізнесвумен, блогерка і багатодітна мама. Кортні часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Так, Кардашьян показала фото з прогулянки на вулиці, де вона щось знімала або знімалася. На ній коротке чорне плаття з мереживом і вставками з прозорої тканини. Шанувальники зазначили, що з цього вбрання ледь не випадають пишні груди красуні. На ногах зірки стильні темно-коричневі чобітки, в руках у неї крихітна чорна сумочка. Фани в захваті від нового образу Кортні і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Кортні Кардашьян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.