Російська актриса і зірка культового серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк, яка зараз бореться з онкологічним захворюванням, на піку своєї популярності страждала від манії переслідування.

Виявилося, що у артистки завжди були секрети, які ретельно приховувалися від публіки. Про це пишуть росЗМІ.

Манією переслідування Анастасія почала страждати через раптову популярність після ролі няні Віки. Вона не була готова до підвищеної уваги журналістів, які чатували на кожному кроці.

Анастасія Заворотнюк

"Я була загнана в кут, страх був просто нестерпний. Я перестала виходити з дому, довіряла тільки родині і парі подруг. Якщо треба було десь з'явитися, одягала капелюх і величезні окуляри, і все одно боялася, що мене впізнають", – розповідала Заворотнюк.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

В страху за життя знаменитість прожила чотири роки. Вона не відвідувала психотерапевтів, незважаючи на паніку. Після розлучення з другим чоловіком Дмитром Стрюковим акторка обпеклася на одному з таких фахівців, який добував гроші, але не допомагав їй. З глибокої депресії Анастасію зміг витягнути тільки фігурист Петро Чернишов.

Анастасія Заворотнюк

Нагадаємо, що друзі Анастасії Заворотнюк порушили мовчання і спростували дані про тяжкий стан здоров'я акторки.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Заворотнюк зізналася, що товаришує з дружиною президента України Володимира Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що в мережі оприлюднили фотографії з Європейського медичного центру на Рубльовці, де нібито проходить реабілітацію Анастасія Заворотнюк.