Відома російська артистка Наташа Корольова шокувала шанувальників новою публікацією, яку розмістила на своїй сторінці в Instagram. Відео із співачкою викликало бурю коментарів у мережі.

Свій пост Наташа Корольова розмістила у мережі Instagram із підписом "В передчутті Мего Супер Шоу #superstar".

Наташа Корольова і Сергій Глушко

Підписники російської співачки активно почали коментувати її відео. Щоправда не всім сподобався її новий допис – критики Наташа Корольова теж отримала вдосталь.

"Правильно кажуть: село з людини не витягнеш", "Вона мені подобається, щира, відкрита, талановита, красива", "Прикольно. Скопіюють на свій хелоувін", "Навіщо без гриму?", " всіх поперло на бісовщину ... набридло і противно ", - пишуть під відео артистки.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Слід відзначити, що Наташа Корольова не вперше потрапляє в подібні ситуації. Нещодавно співачка шокувала давнім відео з Аллегровою та Фліпом Кіркоровим.

Чоловік Корольової теж полюбляє дивувати своїх фанатів. Наприклад, шквал критики та емоцій викликало нове фото шоумена. На знімку Сергій Глушко сидить в компанії відомого російського коміка в напіврозстебнутій сорочці, а той торкається стриптизера за груди.

Коментарі під відео Наташі Корольової

Коментарі під відео Наташі Корольової

Коментарі під відео Наташі Корольової

Нагадаємо, раніше Наташа Корольова потрапила на дивне відео

Як повідомляв портал "Знай.ua", Наташа Корольова поділилася своїм горем, показавши відео покійної бабусі

Також "Знай.ua" писав, що нев'їзна Корольова втратила найріднішу людину, довелося "стукати" до Зеленського