Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс серію фото і відео зі свого масштабного концерту в ВТБ Арена, Москва, до якого наполегливо готувалася досить тривалий час. Так, артистка показала кращі вбрання, яких було справді безліч, а також уривки кращих виступів з шоу.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На роликах можна побачити, що Світлана навіть спускалися в зал до фанатів, в присутності охорони, звичайно ж. Також Лобода буквально "літала" в епатажному латексному вбранні, хоча не раз зізнавалася, що дуже боїться висоти. На фото видно, що крім кращих друзів, співачку прийшла підтримати її старша дочка, 8-річна Єва.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.