Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася новим розкішним образом, примірявши його на шоу "Танці з звезами", яке незмінно веде разом з Юрієм Горбуновим. Так, артистка позувала в шикарній червоній сукні з глибоким декольте і високим розрізом на нозі, засвітивши струнку фігуру і пишні груди.

"@tanci1plus1@1plus1_ua #tinakarol #тинакароль❄️", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Ваау красуня просто бомба 🌹🌹🌹🌹❤️❤️❤️❤️", "Дика левиця 👑❤️🔥🔥", "Ніжкаа😻💦", "На який номер надсилати СМС, якщо я вболіваю за Тіну Кароль?😉😍💋💐", "Всі сукні з розрізом на лівій нозі. Фішка ?😉", "Розкішна, як завжди😘😄😘😍👏", "Тінаааа ти 🔥🔥🔥🔥🔥 прекрасна".

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще