Відома українська співачка Надя Дорофєєва, яка виступає в складі групи "Время и Стекло", обожнює привертати до себе увагу публіки, що успішно робить у своєму Instagram. Там зірка радує публіку яскравими постами, і цей раз не став винятком – вона показала фото зі свого запального концерту.

Так, на кольорових та чорно-білих знімках, зроблених на сцені, Надя Дорофєєва з'являється в різних відверто-спокусливих образах. Місцями на знімках можна побачити Позитива, який співає з Надею в групі, а також їхній танцювальний балет. У підписі до фото Дорофєєва написала: "Вже заааавтра починається наш великий тур “VISLOVO”! Ви готові?". Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію зоряної красуні і засипають її компліментами в коментарях до фото. Російські фанати "Время и Стекло" кличуть Надю в тур російськими містами.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.