Відома українська співачка Аліна Гросу колись прославився піснею "Бджілка", після якої її так і називали. Однак кучеряво волоса дівчинка виросла і стала привабливою ефектною білявкою. Аліна обожнює привертати увагу публіки, що успішно робить у своєму Instagram. Цього разу Аліна показала результати пікантній фотосесії, яка викликає одне тільки захоплення.

На фотографіях Аліна з'являється в одному вбранні, але у різних відвертих позах. На ній широкі чорні брюки і такий же чорний топ незвичайної форми, який підкреслює ідеальну фігуру красуні і пишне декольте. Волосся Аліни розпущені і трохи завите, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Гросу пропонує шанувальникам вибрати, яке фото їм подобається більше: "1/2? P.s. Хлопці, у якому музичному напрямку ви хотіли б чути мене далі? Постараюся врахувати всі ваші побажання". Шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати публікацію зірки.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.