Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравими кадрами в Сторіс, відповідаючи на найцікавіші запитання фанатів. Так, артистка зізналася, чи голить вона ноги в жартівливій манері, поскаржилася на погану пам'ять, видала розмір ноги, а також розповіла, як впоратися з депресією і чому не любить людні місця.

Як виявилося, зараз будь-які їхні прогулянки з Володимиром Дантесом перетворюються на справжню фотосесію з фанатами, тому Дорофєєва не любить людні місця. А ось на фото з розкішними ногами Надя домалювала собі "волосся", адже питання про гоління ніг здасться дивним абсолютно кожному. З депресією і сумом Наді допомагають впоратися близькі люди, трав'яні чаї і книги.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.