Похід починаючої співачки Valentina в одну з косметологічних клінік Москви закінчився госпіталізацією. Дівчина розповіла, що обрала цей салон через рекламу в Instagram, проте, вже опинившись в медустанові, відчула недобре.

Про що дівчина розповіла сьогодні у своєму Instagram. Вона уточнила, що за результатами інциденту написала заяву в поліцію.

За словами артистки, конфлікт почався через препарат, в якості якого дівчина посміла засумніватися. Лікар же не стала нічого доводити, а лише порадила пацієнтці їй довіритися. Коли ж Valentina почала наполягати на тому, щоб їй показали оригінальну коробку з-під препарату, медик їй нахамила.

"Лікар Соколан Олеся Володимирівна винесла препарат без офіційної коробки в пластиковому холдері. Я задала питання про відсутність фірмової коробки і розпізнавальних знаків бренду", - зазначила дівчина

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Встала і пішла геть звідси!", - сказала лікар дівчині.

Терпіти грубість дівчина не стала і вирішила зняти все на телефон, за що негайно поплатилася. Лікар вирвала мобільник у артистки і почала бити її по голові та обличчю. Медик так увійшла в смак, що адміністраторам салону, прибіг в кабінет, насилу вдалося її відтягнути.

"Лікар почала завдавати сильні і різкі удари мені по голові і по обличчю - носа, очей, лоба. У мене почалося запаморочення. Соколан А. В. спробувала розбити телефон об підлогу. Потім вбігли адміністратори: одна тримала мене, а друга намагалася відтягнути "лікаря Соколан А. В.", але вона продовжувала бити мене по голові, потилиці", - підсумувала співачка.

На відео видно, як від ударів по обличчю і голові співачка стікає кров.

Нагадаємо, Дорофєєва показала "волохаті ноги, у фанатів маса питань: "Навіщо?"

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.