Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравими фото в Сторіс, позуючи в досить пікантному вбранні. Так, артистка виступила на сцені Хмельницького з новим шоу-туром VISLOVO, примірявши високі ботфорти і коротеньке міні, густо укрите блискітками.

Варто відзначити, що перший масштабний концерт VISLOVO відбувся 5 жовтня в київському Палаці Спорту і зібрав справжній аншлаг. Решта шоу пройдуть в 22 містах, серед яких місто Орхус (Данія), Стокгольм (Швеція) і Алмати (Казахстан).

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.