Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим кадром з великою і дружною командою, розповівши, що їх масштабний шоу-тур VISLOVO вже почався з Хмельницького. Також артистка відзначила, що світшот, в якому Надя позує на фото, зроблений з перероблених старих речей, адже сама співачка часто піднімає проблеми екології.

"Сьогодні відбувся перший концерт для турів «VISLOVO”
Так запам'ятаємо цей момент) Тут ми ще свіжі і симпатичні 🤓 #vremyaisteklo #team ♥️ І до речі, мій світшот зроблений з одягу, що вийшов з моди, який бренд @kseniaschnaider переробив і таким чином зробив свій внесок в усвідомлене споживання і екологічність 🙏 друзі - ви круті !", - поділилася емоціями Дорофєєва. Фолловери ж почали бажати Наді успіхів, а також зазначили, що концерт був просто неймовірним.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.